Glumica Anđelka Prpić dospela je u žižu javnosti nakon što se pročulo da je navodno u petom mesecu trudnoće sa sada već bivšim prijateljem njenog nekadašnjeg supruga Daria Prpića s kojim je bIla u braku devet godina. Pričalo se i da im je on bio kum na venčanju 2011. godine, a sada se Dario o ovoj aferi oglasio za Kurir.

Kako se navodi on je stavio tačku na dugogodišnje prijateljstvo s M.Ž, kojem je trebalo da kumuje na venčanju s bivšom devojkom, a za pomenuti portal je kroz smeh rekao:

"Želim im svu sreću, ako se budu venčavali, mogu da im budem kum! Čak i ako Marko bude želeo da uzme moje prezime, nemam ništa protiv", našalio se ugledni beogradski ugostitelj koji nije želo da iznosi više detalja.

Anđelka je i ranije na Instagramu objavljivala fotografije na kojima se nalazi njen sadašnji partner, koji je bio i na večeri koju je upriličila u oktobru povodom svog 38. rođendana. M.Ž. je u martu raskinuo vezu od 11 godina, pa do venčanja, na kojem je bilo planirano da kumuje Dario, nije došlo. 

Instagram/vanesajv, Instagram/screenshot/andjelkap Anđelka Prpić s novim dečkom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!