Otac nestale Marijane Seifert i njene sestre, učesnice trenutne sezone Zadruge Maje Kovačević, Ivo Kovačević, pre nekoliko nedelja je saznao da ima rak pluća, a bolest je brzo dovela do tragičnog ishoda. Tužnu vest potvrdila je i njegova supruga Godana Kovačević, prenosi Slobodna Dalmacija.

"Razboleo se i umro od tuge za našom Marijanom. Nije dočekao da sazna što joj se dogodilo", kratko je kroz suze rekla Gordana za pomenuti medij. 

Pre dva meseca mirno je protestovo je ispred policijske stanice u Zagrebu, kada je rekao da ne planira da se pomeri sa tog mesta dok ne dobije barem deo odgovara o nestanku ćerke Marijane.

YouTube/Screenshot, YouTube/Shumar20/screenshot Marijana Čvrljak

Marijana Seifert, pobednica regionalnog Velikog Brata, nestala je 27. aprila 2022. godine. Njena sestra Maja Kovačević ušla je u Zadrugu početkom oktobra i pred kamerama u rijalitiju ispričala svoju bolnu ispovest uz tvrdnje da njena sestra Marijana više nije živa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!