Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, otkrila je u kakvom je odnosu sa Aleksandrom Subotić koja ju je, kako kaže, iz čista mira blokirala na društvenim mrežama.

"Između nas nije postojao sukob, jednostavno, devojka me blokirala, ja sam nju otpratila i ne pratim je, ne znam ni kako izgleda sada. Ja sam napisala neki citat, novinari su mislili da sam nju prozivala. Ona je rekla kako se sada druži samo sa uspešnim ljudima, mene nije svrstala u to, bolje da me je svrstala. U stvari, ona ni nema drugarice, tako da nema s kim uspešnim da se druži, samo sa čistačicom. Nisam se pronašla u njenoj izjavi, pošto ja sebe smatram dosta uspešnijom od nje koja sedi, probudi se i našminka se", s osmehom je rekla Tijana, koja je prokomentarisala i odnos drugarice Maje Marinković sa Bilalom, s kojim je raskinula po njegovom izlasku iz Zadruge zbog povrede.

Instagram/mali_janjus Janjuš, Tijana Ajfon, Maja Marinković

"S moje tačke gledišta, njoj to nije trebalo u životu. Ne uklapa se ni fizički ni psihički uz nju. Maji često kažem ti si luda u vezi, mislim kao i svi. On joj ne treba, mislim da je nju samo privuklo zato što su u rijalitiju. Da smo napolju, vidi, ne bi ga pogledala, ne bi se okrenula za njim. Nadam se da je kraj i da će shvatiti da njoj treba muško, a ne dete", poručila je Tijana Ajfon za "Hype" i otkrila da li će ponovo možda ući u rijaliti, s obzirom na to da je nekada bila u "Parovima", gde se i proslavila: "Ja sam moju rijaliti karijeru završila pre šest godina. Nikad ne reci nikad, ali previše sam uspešna da bih sebe ukanalila tamo".

Pogledajte kako je starleta izgledala pre operacija:

instagram.com/ticamaksimovic, Facebook/screenshot/Tijana Maksimovic ig

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!