Pevačica Jelena Karleuša, koja je ove godine na Instagramu napisala da se razvodi od supruga, fudbalera Duška Tošića, i da se preselila u vilu na Dedinju s ćerkama, otkrila je u intervjuu Kurir televiziji da i dalje živi sa "bivšim mužem".

"Mi se nismo razveli, živimo i dalje u četiri zida, a sve više od toga pokazaće vreme. U 2023. bih volela da Duško promeni način razmišljanja, poštovanja i ljubavi prema majci svoje dece. Smatram da smo mi još uvek u braku jer sam se ja, kao dete razvedenih roditelja, uvek plašila kraha i rasturanja porodice. Ja bih to doživela kao neuspeh. Zbog Atine i Nike želim da što duže imaju osećaj zajedništva i porodice, jer je to jako bitno.Nažalost, Duško taj poriv i osećaj nema u sebi".

Pevačica koje je prošle godine pevala ispred Skupštine na dočeku Nove godine, otkrila je i šta misli o ovogodišnjim izvođačima.

"Ja sam rekla da, posle onakvog dočeka 2022. godine, od vatrometa, scene i svega ostalog što smo napravili, ne znam ko bi se usudio da nastupi ispred Skupštine, sem možda neki Kolibri da dovedu. I onda su pomirili to tako što su napravili jedan defile dečjeg programa ove godine. Meni se sviđaju izvođači Vojaž, Teodora, Nući, Gazda Paja... Za decu stvarno super".

"VOLELA BIH DA DUŠKO PROMENI PONAŠANJE PREMA MENI!" Karleuša ugostila Kurir u svojoj vili, brutalna prema DARI, ANI NIKOLIĆ I CECI Kurir TV

(MONDO, Kurir)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!