Voditeljka Jovana Jeremić, koja svakog vikenda časti gledaoce Jutarnjeg programa nesvakidašnjim modnim kombinacijama koje akcentiraju njene noge, zadnjicu ili grudi, sada je rešila da ode korak dalje i objavila sliku na kojoj je gola!

Voditeljka je pozirala gola ispred novogodišnje jelke, poklonima je prekrila intimnu regiju, ali ne i štraftu od kupaćeg, a onda poslala poruku lažnim moralistima: "Poštovani moji, odlučila sam da vam ovu godinu čestitam na sebi svojstven način! Posebno. Ovo je prvenstveno moja poruka lažnim moralistima sa društvenih mreža koji su ove, kao i svake godine, bili zakopčani do grla, ali goli i prazni u duši i srcu. Za ljubav treba imati kapacitet i ne biti egoista", napisala je Jovana i dodala:

"Ovo je poruka svim onima koji kriju svoj život jer je iscepan na froncle, mrtav, zakamufliran maskom koju nose i iza koje se kriju, jer kad bi ponudili sebe kao što vam se ja svakog vikenda dajem, niko ih ne bi poželeo. Ni da gleda, ni da viđa, ni da ljubi".

"Želim vam da imate dobar odnos sami sa sobom, jer odnosi sa drugima su posledica našeg odnosa sa samim sobom. Da volite, jer bez emocije nema zivota , kao i da zaradite novca dovoljno da živite u izobilju, bezbrižno. Želim vam da osetite sreću i da sa njom u duši živite. Samo iskonski srećan čovek zrači. Zato, ne postavljajte pitanje kako ona/on, a nisam ja… Kako zračiš, tako i privlačiš. Ja sam SUNCE u 2023. A vi?", napisala je Jeremićeva pored ove slike:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!