Voditeljka Zadruge, Dušica Jakovljević, prisetila se dramatičnog dana kada je obučena upala u Savu. Pala je sa skutera kod Beton hale, a sada je detaljno ispričala šta se dogodilo.

"Mislila sam stvarno da to niko nikad neće saznati! Ali jeste, desilo se, upala sam kompletno obučena u reku, jer se ja zapravo nikada ne vozim skuterom. Išla sam sa društvom, vraćala sam se sa nekog snimanja i da bi se što pre prebacili sa tačke A na tačku B, ja sam sela na skuter i prevrnuli smo se. Srećom, imala sam pojas na sebi, bile su preduzete sve mere ukoliko se tako nešto desi i zaista se to dogodilo. Bukvalno, samo što smo krenuli i taj pokušaj da se izvučem je trajao. Na sebi sam imala patike, pa nikako nisam mogla da se popnem, ali neki prijatelji su nam pomogli da nekako dođemo na obalu, međutim, usledio je drugi problem. Krenuli smo u izlazak, ali ja sam bila potpuno mokra! Jeste bilo leto, trebalo je da sednemo u baštu jednog lokala u Beogradu na vodi, ali nisam mogla ni do parkinga da odem tako mokra. Pritom, imala sam sređenu i šminku i frizuru, vraćala sam se, kao što sam rekla, sa nekog slikanja i nije bilo ni govora da ja sad tako šetam pored onih restorana i da me ljudi gledaju! Morala sam da se vratim na isti taj skuter i da se odvezem. Naravno, sve smo okrenuli na šalu, kasnije smo i nastavili taj izlazak, celo veče smo se šalili na tu temu", ispričala je Dušica Jakovljević i rekla da nije prvi put da joj se desio takav peh.

dusica.jpg
ATA/Antonio Ahel 

"Meni se uvek dešavaju takve stvari, ako neko treba da se oklizne - ja ću se okliznuti! Jesam se uplašila u nekom trenutku, jer nisam mogla da se popnem odmah na skuter. Apelovala bih ovim putem na ljude da vode računa. Ja sam možda imala sreće, neko sam ko je odrastao uz reku, svoje detinjstvo sam provela baš na tom keju. Moj tata se dugo bavio vodoprivredom i ekologijom i znam koliko je reka opasna. Meni se to desilo u ovim godinama, mogu da kažem da sam se tada ponovo rodila. Šalu na stranu, svi moramo da vodimo računa, znamo šta se dogodilo prošle godine za Novu godinu i apelujem na sve ljude da vode računa", poručila je aludirajući na tragičan ishod sa Spićaninom Matejem Perišem.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/Republika.rs)