Mlada pevačica Zorja Pajić koja se proslavila se u takmičenju Zvezde Granda, nedavno je sve iznenadila novom promenom, a tokom studija došla je u situaciju kada nije imala dovoljno novca da ostvari sve svoje ambicije, pa kako bi pomogla sebi i svojim roditeljima odlučila se na specifičan potez.

"Imala sam sedamnaest godina, nisam bila u situaciji da sam bila finansijski podržana, želela sam da pomognem i svojim roditeljima i sebi i želela sam da olakšam put i svoj i njihov. Moje ambicije su bile preskupe, živela sam u drugom gradu, svirala sam violinu - Ispričal je Zorja i dodala da je pored violine oduvek pevala, ali nije imala dovoljno samopouzdanja da se bavi samo time.

"Bežala sam od toga, ali nisam verovala da mogu time da se bavim. Izašla sam sa violinom na ulicu, bilo je minus deset i violina, jako pogrešna stvar. Otišla sam na pijacu u Novom Sadu, svirala sam Baha i tada sam dobila 600 dinara za 15 minuta i nikada nisam bila ponosnija. Ali to nije bilo ništa, kasnije sam zarađivala mnogo više", rekla je pevačica koja je nedavno i javno progovorila o zdravstvenom problemu sa kojim se dugo borila.

Zorja je istakla i novac koji svirači zarade na ulici može varirati u zavisnosti od toga šta rade i koliko pažnje privlače, kao i da je nikada nije bilo sramota - "Nikada me nije bilo sramota. Imala sam tremu, ali me nije bilo sramota", otkrila je ona za K1 televiziju.

YouTube/Grand Online Zorja Pajić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!