Tea Tairović jedna je od trenutno najtraženijih, ali i najzgodnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni. Njena hit numera "Hajde" obeležila je njenu 2022. godinu i lansirala je na sam vrh estrade.

Pomenuta numera aktuelna je na svim proslavama, a pevačica je stekla i titulu "kraljice bakšiša". Ubrzo je izdala i album koji je ostvario fantastične rezultate, a svaku pesmu pevala je i u novogodišnjoj noći sa svojom publikom. Tea je doček provela radno u jednom prestoničkom hotelu, a o njenim vrućim kombinacijama i dalje se priča.

Na sebi je imala suknju do poda svu u cirkonima, a maleni gornji deo napred je bio raskopčan, neki bi rekli, i previše. Takođe u cirkonima premali top je napred imao samo tanke pertle koje su jedva zadržavale pevačicino bujno poprsje da ne ispadne. Jednom prilikom je rekla da će nositi crveni donji veš protiv uroka, pa je sada otkrila da li je to ispoštovala:

"Moram da vas razočaram... Zašto bih ja to rekla? Možda jeste, a možda nije, neka neke stvari ostanu mašti na volju."

MONDO/Stefan Stojanovć Tea Tairovic

S obzirom da ima energične nastupa, a njenu suknjicu i top drže samo vezice, odgovorila je na pitanje da li se plaši da joj to u jednom trenutku ne ispadne.

"Plašim se, volim udobnu garderobu, ali lepota boli i košta", kratko je rekla pevačica za Kurir televiziju.

MONDO/Stefan Stojanovć Tea Tairovic nastup Nova godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!