Saša Popović stekao je pravo bogatstvo kada se nakon Slatkog greha otisnuo u produkciju, prvo Zam, a potom i Grand čiji je bio osnivač. Deo od prodaje produkcije uložio je u građevinarstvo.

U kompleksu luksuznih stanova na Bežanijskoj kosi koje prodaje, Popović je kupio stanove za njegovu decu, ćerku Aleksandru i sina njegove supruge Suzane, kojeg je prihvatio kao svog. "Zadovoljan sam, privatno jer moja porodica i ja nemamo nikakvih problema, lepo živimo i slažemo se. Što se posla tiče, imamo dobru sezonu u Grandu i sve funkcioniše fantastično. Pored toga, jednim delom sam investitor na Bežanijskoj kosi za luksuzni kompleks", rekao je Saša i otkrio kako se odlučio na ovaj poslovni potez.

"Sasvim slučajno. Kada smo Brena i ja prodali “Grand”, razmišljali smo gde da uložimo novac. Nisam želeo da te pare iznosim u inostranstvo. Pojavio se plac baš preko puta moje kuće i sa mojim dobrim prijateljem Ostojom napravio sam firmu i krenuli smo sa gradnjom. Zadovoljan sam kako sve teče".

Saša Popović otkriva Blicu i da su ćerka i sin dobili stanove, a da on i supruga, pevačica Suzana Jovanović žive i dalje u kući.

YouTube/ Lutajuća kamera old /printscreen, Instagram/grand_televizija Saša Popović kuća

"Suzana je u kući sa mnom. Ćerki i sinu smo kupili stanove, lokale, i garažna mesta i obezbedili smo ih. Važno nam je da budemo blizu. Pošto sam penzioner, da me neko obilazi pod stare dane, a i mi da budemo blizu njih, daće Bog i unuci da dođu. Opremili smo im i stanove, to im je najlepši novogodišnji poklon. Zaista su skromni, nisu ni ovo tražili, to je bila Suzanina i moja želja".

Ovako izgleda ćerka Saše Popovića:

Kurir / Zorana Jevtić, ATA Images /Antonio Ahel Saša Popović ćerka

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!