Pevačica Milica Todorović je na početku 2023. godine priznala da mir pronalazi u razgovorima sa sveštenikom iz Stare Pazove s kojim su je spojili Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić, te otkrila i da li razmišlja o udaji.

"Mnogo sam srećna što su me Seka i njen suprug Veljko upoznali sa čovekom kao što je otac Nikola. Od tada redovno idem u crkvu i razgovaram s njim. On mi je kao psiholog, njemu mogu sve da kažem. Leči mi dušu", izjavila je pevačica, koja ove godine nije postila za Božić: "Obično postim, ali ovog puta nisam uspela, jer sam imala mnogo obaveza. Obratila sam se svom duhovniku, koji mi je rekao da nije problem ako preskočim neki post: 'Mila moja, nemoj da postiš ako radiš mnogo i ukoliko ne možeš da izdržiš post. Šta ćeš kad ti je takav posao. Nije to ništa protiv Boga'. Odmah mi je bilo lakše".

Milica Todorović  (1).jpg
G.G./ATAIMAGES 

Milica ne krije koliko se raduje Božiću i pripremanju svega što ide uz ovaj praznik koji proslavlja u rodnom Kruševcu s porodicom: "Obožavam Božić! Tog dana je kod nas uvek veselo. Unosimo badnjak u kuću, a onda pijučemo ispod stola kao pilići. Mama mesi česnicu, jer ja nisam vrsna kuvarica, a i ne volim poslove u kuhinji. Probala sam da napravim česnicu, ali mi je uspela tek iz trećeg puta". Budući da se Božić vezuje uz praštanje, priznala je i da postoji neko kome treba da oprosti. "Sa tom osobom nisam u kontaktu. Nadam se da ću jednog dana da smognem snage da joj oprostim. Ali postoji i jedan dečko koji meni treba da oprosti, a još nije. Reč je o klavijaturisti Dinu iz Crne Gore, koji se naljutio na mene jer sam se našalila na njegov račun. Od srca sam ga molila za oproštaj, ali nije ga prihvatio. Mnogo mi je žao što mi je zamerio šalu. Uvek se izvinim kada pogrešim. Više volim da izgladim odnose nego da precrtam nekog iz života", iskrena je Milica Todorović, a najbliži i ove godine priželjkuju njenu udaju.

"Svi me pitaju kada ću da se udam, a ja ni dečka nemam. Zato sam ove godine poželela da se zaljubim. Ne padam na fizički izgled ako sa dečkom nemam o čemu da pričam. U tom slučaju mi samo preostaje da ga uramim. Meni je odličan frajer glumac Vensan Kasel. Nije naročito lep, ali zrači seksepilom. Verovatno sam sama i zbog toga što ne izlazim iz kuće. Bilo bi sjajno kada bi mi đuvegija došao na vrata stana u kom živim", našalila se pevačica.

Kurir/Nemanja Nikolić, Instagram/Milica Todorovic Milica Todorović

(MONDO/Informer)