Luna Đogani nedavno je sumirala utiske iz 2022. godine koja je za nju bila veoma burna. Pobednicu Zadruge snašli su poneki lepi, ali i veoma težak trenutak kada je izgubila bebu.

Veliku podršku u tim trenucima pružao joj je njen suprug Marko Miljković, a o svemu su detaljno govorili na svom Jutjub kanalu. Luna i Marko jako su popularni na pomenutoj društvenoj mreži, a mediji navode da su samo u prethodnoj godini od svoja dva zajednička kanala zaradili vrtoglavih 100.000 evra.

Oni su zahvaljujući ovoj sumi oborili sopstveni prošlogodišnji rekord, te tako zadržali i dodatno učvrstili poziciju najplaćenijih jutjubera na domaćoj sceni. Zarada od Jutjuba u proseku iznosi od 800 do 1.000 evra na milion pregleda, a kada se svede računica njihovih na oba profia, onoliko koliko su Luna i Marko zaradili tokom ove godine ih je automatski svrstalo u sam vrh po zaradi na ovim prostorima.

MONDO/Uroš Arsić Luna Đogani

Marko je svojevremeno govorio kako on i njegova supruga zarađuju od Jutjuba.

"Zarađuje se kao i u svakom drugom poslu. Koliko se trudite, toliko ćete zaraditi. Zarada na Jutjubu zavisi od mnogo faktora - od pregleda, ali i od starosnog uzrasta onih koji vas gledaju. Ako vas, na primer, gleda mlađa populacija, manje ćete zaraditi nego ako vas gleda starija populacija, koja zarađuje", ispričao je Miljković i objasnio da Jutjub ima algoritam koji prepoznaje karakteristike onog ko gleda kanal, kao i da li ta osoba kupuje na internetu. "Algoritam sve prepozna i na osnovu toga vam daje manju ili veću zaradu, a zarade se za, na primer, milion pregleda kreću od 200 do 2.000 evra mesečno. To zavisi i od meseca u godini. Na primer, pregledi su više plaćeni krajem godine nego, na primer, u januaru ili februaru. Osim pregleda, ljudi zarađuju i preko sponzorstava, a zarade od toga mogu biti fiksne ili regulisane na drugi način, kako je već definisano u ugovoru", rekao je tada Marko.

Luna je nedavno i objavila novu pesmu, pogledajte kadrove iz spota:

YouTube/ Sikter Tube /printscreen Luna Đogani pesma Kontra

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!