Princ Hari i Megan Markl opet su u fokusu javnosti zbog dokumentarca emitovanog na Netfliksu u kojem su izneli niz optužbi na račun kraljevske porodice, a potom i knjige u kojoj je Hari opisao kako se drogirao, izgubio nevinost i potukao s bratom nakon svađe. Britanski mediji su u moru informacija o "posrnulom kraljeviću" izneli i onu da nije dobrodošao na očevom krunisanju, a sada i da je lagao u svojim memoarima.

Događaj koji je Hari opisao u knjizi "Spare" (Rezerva) je smrt njegove prabake, kraljice majke Elizabete 30. marta 2002. godine. Način na koji opisuje ovaj događaj, i kako je saznao da je preminula opisao u knjizi, prisećajući se svakog detalja... osim toga gde je zapravo bio!

Hari tvrdi da je dobio poziv dok je bio u internatu Iton. "U Itonu sam, dok sam studirao, dobio poziv. Voleo bih da mogu da se setim čiji je glas bio na drugom kraju, verujem od nekog sa dvora. Sećam se da je bilo neposredno pre Uskrsa, vreme je bilo vedro i toplo, svetlo je koso padalo kroz moj prozor, ispunjeno živim bojama", napisao je princ.

Nije prošlo mnogo pre nego što su mediji iščeprkali fotografije koje pokazuju da je Hari tog vikenda bio na skijanju u švajcarskom selu Klosters sa ocem Čarlsom i bratom Vilijamom. Pozirao je kraj njih dvojice što su zabeležili mediji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!