Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, protiv kojeg je podneto čak 45 krivičnih prijava, osim što pravi skandale, skandali stižu i njega. Objavio je da je zapaljen lokal koji nosi njegovo ime i nalazi se na Tošinom bunaru, te da je sreća što niko nije nastradao. 

Lokal, jedan od onih koje reklamira, zapaljen je u 02:29 sati, a kako Ilić tvrdi u oglašavanju na Instagramu, bačena je cigla i molotovljev koktel. Naveo je i da čeka dozvolu policije da snimke sa sigurnosnih kamera objavi na svom kanalu na Jutjubu. Osim toga, nudi i veliku novčanu nagradu onome ko mu pomogne da nađe počinioca, odnosno dovede do traga onome ko stoji iza ovog dela.

Napisao je i da sumnja na određenu osobu, ali i da ne sme to da kaže jer nije potvrđeno, te da srećom u lokalu u trenutku požara nije bilo nikoga. Baka Prase navodi da je ovo bio pokušaj da se njegov biznis ošteti, a njegove kompletne objave na Instagramu pogledajte u nastavku:

Instagram/bakaprase Baka Prase o požaru

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!