Bivši zadrugari Alen i Maja Hadrović objavili su lepe vesti na društvenim mrežama. Oni su na Instagramu obelodanili da očekuju devojčicu i kako to danas biva - na moderan način. Rijaliti par proslavio je rođendan svog sina Vuka, a za otkrivanje pola drugog deteta probušili su balon. Ipak, Alen je zbog ovog snimka na meti kritika.

Kada je Maja probušila balon, Alen je od radosti počeo da lupa o sto, a zatim je izljubio ženu i sina. Ipak, brojni tviteraši osudili su Alenovu srčanu reakciju, jer mnogi tvrde da je "sina preplašio, a potom ga je udario u glavu". Kako su mreže preplavljene ovim snimkom i komentarima, Alen je odlučio da se oglasi.

"Meni je snimak prepun emocija i jako smo se obradovali devojčici. Jeste se Vuk uplašio, ali to je sin Alena i Maje Hadrović, ništa mu neće biti, junačka je to krv. Posle samo tri sekunde se smirio. Ti što padaju u nesvest kad im dete padne na guzu i što od dece prave da ne kažem šta, njih mi je preko glave! A Vuka nisam udario, ako sam ga dodirnuo rukom u zagrljaju, pa nije mi dete od pene", rekao je Alen, kojeg ne dotiče šta se piše na mrežama.

"Komentari kao komentari, hejt... Imamo naš izgrađen svet, koji je pun ljubavi i međusobnog poštovanja. Ja sam muškarac srčan, pun emocija, jer vidim komentare da je trebalo samo da zagrlim Maju, a ne da lupam. Lupao bih ponovo, i još jače i više! Živela Angelina, živela ljubav! I želim svima da imaju ovakvu porodicu, jer onda zasigurno ne bi imali vremena da komentarišu kako treba neko da se raduje, ali Bože moj, uvek će biti takvih nesrećnih i neispunjenih duša", poručio je Alen.

Pogledajte fotke Maje i Alena:

Instagram/majahadrovic/printscreen Maja i Alen Hadrović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/Pink.rs)