Voditeljka Jovana Jeremić koja je nedavno izjavila da je 200.000 evra dala za kupovinu stana i da je "bez dinara", i ove nedelje je pokušala da razbudi gledaoce televizije Pink i "Novog jutra" na svoj način. Njeni stajlinzi su česta tema za polemisanje na društvenim mrežama, a u nedelju ujutro se na televiziji pojavila u roze kompletu - prsluku i pantalonama. 

Jovana Jeremić je već uverila publiku u to da voli da dokazuje svoje plesno umeće, kao i da obožava pevanje, pa je uzela mobilni telefon, stavila ga na sto, uključila kameru i zatresla kukovima. Uz snimak je poručila baš ono što govore i stihovi pesme koju je "provukla" u pozadini - "Ja ne igram, ja kidam!". 

Zanimljivo je da je opciju ostavljanja komentara isključila, pa ostaje na vama da zaključite da li je uspela da razbudi svoje pratioce...

Pogledajte kako to Jovana radi dok čeka goste u studiju!

Podsetićemo vas i na novogodišnju emisiju jutarnjeg programa kada je u karnevalskom izdanju pokazala kako se snalazi na sceni:

TV Pink / screenshot Jovana Jeremić, karneval

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!