Voditeljka Jovana Jeremić napravila je buru u domaćoj javnosti povodom izjave u Jutarnjem programu koja se tiče ljudi koji su prodali svoju zemlju na Kosovu "i ispijaju kafe na Vračaru". Prvi je reagovao pevač Sloba Radanović, za njim glumica Milica Tomašević, potom i manekenka Anđelka Tomašević, a sada se u raspravu uključila i Tamara Đurić.

Starleta je i ranije "ratovala" sa voditeljkom Pinka, a sada joj je, putem Instagrama, poručila da se izvini ljudima zbog "gluposti koje lupeta". Ona je u postu iznela brojne uvrede na račun Jovane Jeremić.

"Glupačo ne mešaj babe i žabe. Lupila si glupost, nešto si čula, pa si mislila da ćes ispasti pametna i obezvrediti ljude koji su možda morali da prodaju jer su imali dva puta! Da prodaju ili da poklone. Da li si ikada bila na Kosovu? Sigurna sam da nisi. Tebe Bog niko nije slučajno obeležio da ostaneš jedini primerak hobita savremenog doba. Umesto što još dublje toneš u sopstveni izmet, izvini se ljudima i zamoli ih za oproštaj. Dobri su to ljudi, razumeće tvoju devijaciju".

Tamara Đurić
Instgram/screenshot/tamarastar 

Voditeljka Jovana Jeremić tvrdi da je Tamarine opaske ni malo ne dotiču, a u izjavi za Kurir je istakla da Đurićeva nema kredibiltet da joj bilo šta kaže, pa je samim tim ni malo ne dotiču njene izjave.

"Ja zaista nju neću više da komentarišem. Da joj dajem na popularnosti i važnosti. Želim joj sve najbolje u životu. Ona kad joj manjka partnerove pažnje, uhvati se za mene. Bolje joj da vodi ljubav nego rat, evo ja upravo vodim ljubav, a vi me prekidate. Ona nema kredibiltet da pričao bilo čemu, jer ništa nije skućila sama, a između ostalog je i starleta. Nisu sve starlete takve, neke i imaju kredibiltet", rekla je Jeremićeva za Kurir.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!