Pevačice Indira i Edita Aradinović žestoko su se potukle pre nekoliko dana na ulici, čupale jedna drugu, valjale se po patosu dok je nepoznati muškarac pokušavao da ih rastavi, da bi na kraju jedna od njih zgrabila telefon od ove druge i razbila ga na parkingu.

Ovim povodom se oglasila Edita Aradinović, rekla "da su se tukle kao pijanice ispred supermarketa" i da to nije ništa čudno, "jer se to dešava u svim porodicama". Usput se i svađala s pratiocima koji su joj ostavljali komentare, da bi sada neimenovani izvor otkrio "pravi razlog svađe".

Nesuglasice među sestrama počele su zbog poslovnih saradnika, a nastavile su se nizom gnusnih uvreda koje je Indi svakodnevno upućivala mlađoj sestri po pitanju njenog ljubavnog života.

Instagram/editaaradinovic Edita Aradinović

"Edita je doživela vrtoglavi uspeh čim je započela solo karijeru, a to je bilo sasvim dovoljno da izazove ljubomoru kod Indi, čija se karijera godinama nije pomerala sa mrtve tačke. Umesto da se sama založi za sebe, Indi je očekivala da je sestra poveže sa njenim saradnicima i da će joj proslediti pesme koje se njoj nisu dopadale, ali to se nije dešavalo. U proteklih pet godina njihov odnos je zbog toga bio turbulentan, a sestre su se često javno peckale i prozivale, a čak su se i blokirale na društvenim mrežama", rekao je izvor i objasnio da su Indi i Edita bezuspešno pokušavale da razreše svoj odnos.

"Umesto da na miru sednu i pričaju o svemu, Aradinovićeve su javno iznosile da nisu u dobrim odnosima. Indira je Editu u jednom trenutku javno nazvala i lažnom sestrom, a redovno ju je prozivala kod članova porodice, pevača i saradnika. Edita je, s druge strane, više puta pokušala da je smiri, hvalila ju je u javnosti i promovisala njene buduće projekte, ali to nije bilo dovoljno za prestanak sukoba", dodaje izvor i otkriva da je do brutalne tuče došlo upravo zbog Indirinih pretnji da će javno razotkriti sve Editine tajne.

"To što nijedna nova pesma koju je Indi objavila nije doživela veliki uspeh dok su pesme njene sestre imale milionske preglede dodatno je pogoršalo situaciju. Kako nije mogla poslovno da joj našteti, Indi je zapretila sestri da će javnosti ispričati sve što zna o njenom privatnom životu, ali i objaviti fotografije i prepiske koje dokazuju s kim je i kada bila u vezama. To je bila kap koja je prelila čašu za Editu, koja se mesecima borila sa sestrinim agresivnim fazama".

"Tog dana Edita je bila kod majke Florije, a Indi je naknadno stigla. Odmah su se posvađale jer je Indi rekla Editi da neće da je vidi u porodičnom stanu. Verbalni sukob ubrzo se pretvorio u obračun jer se Indi zaklela da će medijski da uništi sestru, uzevši svoj telefon uz pretnju da će istog trenutka nazvati sve svoje kontakte iz medija. Editi je pukao film i krenula je da joj otima telefon, a okršaj se nastavio u dvorištu. Iako pokušavaju da zataškaju svoj loš odnos, Indirina ljubomora prema Editi nikada neće proći i pitanje je dana kada će se fizičko nasilje ponoviti".

Pogledajte snimak tuče:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO, Alo)