U emisiji "Magazin In" bivši učesnici Zadruge gostovali su kod Sanje Marinković i tom prilikom otkrili kakve su poslove radili pre nego što su postali poznati zahvaljujući rijalitiju. Među gostima je bila Sanja Stanković, koja je zahvaljujući Zadrugzi postala voditeljka, a rijaliti je obeležila i njena veza sa Jovanom Tomić Matorom, s kojom je bila u ljubavi tri godine.

"Ja sam radila svašta, ali ne ono o čemu se spekulisalo i pisalo. Moja majka je samohrana, pružala mi je osnovno. U osnovnoj školi sam za vreme raspusta brala višnje, išla na plantaže i u hladnjaču", ispričala je Sanja, koju su u pojedinim pričama povezivali i sa prostitucijom.

Instagram/mrs_s.happy sanja stanković

"U hladnjači si zarađivala prve honorare? Svaka čast", bila je iznenađena Sanja i konstatovala da je bilo i teških poslova koje su radili bivši zadrugari. Svoju priču otkrila je još jedna voditeljka koju danas gledamo u Zadruzi, Ivana Šopić.

"Ja sam promenila dosta poslova, u dosta firmi sam radila. Imam devet godina radnog staža pre nego što sam ušla u rijaliti, stvarno se hvalim time. Bila sam konobarica, počela sam od nule, ne bih uspela da sam odrasla u svili i kadifi. Prošla sam sito i rešeto, došla sam gde treba", izjavila je u emisiji.

Instagram/sopicka_ Ivana Šopić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!