• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠUTIRAO SCENOGRAFIJU, GURAO MUZIČARE I DIVLJAO NA BINI! Skandalozno ponašanje pevača UŽIVO u programu - Publika zviždala

 AnjaKonstantinovic.png
Autor Anja Konstantinović

Zbog tehničkih problema divljao po bini, publika zaprepašćena, snimak skandaloznog ponašanja usijao mreže!

 Blanko divljao na bini zbog slušalica Sanremo 2023 Izvor: Twitter/zhyvainezalizna/screenshot

Čuveni italijanski festival Sanremo koji se 2021. godine našao u centru domaće pažnje kada je specijalni gost Zlatan Ibrahimović na binu izašao uz taktove hita Nade Topčagić "Jutro je", ove godine obeležio je nastup mladog pevača Blanka koji je zbog tehničkih problema napravio haos na bini.

Blanko je sa svojim bendom došao kako bi predstavi novu pesmu, međutim kada je shvatio da mu ne rade slušalice bacio je mikrofon i počeo da divlja!

On je šutirao scenografiju uništio i bacao ruže, a zatim vukao i gurao muzičare koji su se trudli da završe nastup nasmejani uprkos njegovom skandaloznom ponašanju. U jednom trenutku je bacio i slušalice, a kada se numera završila cela sala mu je zviždala. Blanko je pokušao da se opravda rečima kako je to sve bila "samo zabava".

Blanko je poručio - "Nisam mogao da čujem sebe, jer slušalice nisu radile, ali sam ipak hteo da se zabavim. Lepota muzike je u tome da se zabavite".

Voditelj je na binu kasnije došao s metlom kako bi skupio cveće i ironično poručio - " Slušali smo prelepu muziku, ali će se sutra samo o ovome pričati", i nije pogrešio, snimak Blankovog skandaloznog nastupa "usijao" je mreže, pogledajte ga:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE