Pevač Nemanja Vuković (22)poginuo je sinoć na auto-putu Šid-Beograd, kod Dobanovačke petlje, kada je sleteo s puta i udario u zaštitnu ogradu. Sumnja se da je Nemanja napustio vozilo i krenuo da pređe auto-put kada je na njega naleteo autobus koji se kretao iz smera Banjaluke.

Vest o pogibiji mladog pevača potresla je njegove prijatelje i kolege, a sada se ovim tužnim povodom oglasio Saša Popović.

"Mnogo, mnogo me je rastužila ova vest. Nemanju sam kastingovao da se takmiči kod nas kada je imao 18 godina, bio je dobar pevač, sećam se da mu je mentor bila Jelena. Žao mi je svakog čoveka koji nam ode i kog sam poznavao, a kamoli ovog dobrog momka, ove mladosti, života koji je tek počinjao. Mnogo mi je žao, saučešće njegovoj porodici, prijateljima i svima koji su poznavali i voleli Nemanju".

Nemanja Vuković je tokom vožnje doživeo nesreću, najverovatnije zbog kvara na točku, nakon čega je izgubio kontrolu i udario u bankinu. Ubrzo su se sudarila druga dva automobila, a Nemanja je izašao iz kola da vidi šta se dešava. Ubrzo je na lice mesta došla policija, i iako su savetovali Nemanji da ostane uz automobil, on je rešio da pretrči autoput i nastradao.

Instagram/nemanjavukovicc ig

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!