Glumica Katerina Skorson, najpoznatija po ulozi Amelije Šepard u seriji "Uvod u anatomiju", uz potresne slike na Instagramu je otkrila da joj je pre nekoliko meseci kuća potpuno izgorela u požaru.

Od kuće je ostalo zgarište, a glumici i njenoj deci, s kojom je uspela da izađe napolje i izbegne tragediju, najteže je palo to što su izgubili sva četiri kućna ljubimca.

"Dok sam spremala decu za odlazak na spavanje, primetila sam dim oko kade. Pogledala sam niz hondik i reka gustog crnog dima se već stvorila i ispunjavala kuću. Imala sam dva minuta da izvučem troje dece iz kuće, jedva smo cipele imali na sebi. Ali smo izašli. I na tome ću biti večno zahvalna. Ono što mi je slomilo srce jeste to što smo izgubili naša četiri kućna ljubimca. S tim gubitkom se još ne mirimo, ali smo srećni što smo imali priliku da ih volimo", napisala je glumica.

katerina-skorson.jpg
Instagram/caterinascorsone 

"Ono što smo naučili jeste da su jedino važni ljudi (i bića) koja volite. Zajednica je važna. Ne bismo bili ovde bez toga i zato smo zahvalni. Ovo nije objava o požaru. Ovo je objava o zajednici. Ljubavno pismo svim ljudima koji su bili tu za nas, kako su mogli i umeli. Hvala vatrogascima i inspektorima, komšiji koji je otvorio vrata na moje ludačko kucanje. Hvala roditeljima dece iz škole koji su poslali igračke i knjige, mojim prijateljima iz 'Uvoda u anatomiju' i 'Šondalenda', koji su poslali garderobu i namirnice, i mojoj sestri koja je došla kako bi se bavila logistikom da bih ja bila s mojom decom. Hvala mom timu koji je učinio sve mnogo lakšim. Fotografijama slavimo prostor koji smo nekada zvali domom, kažemo zbogom životinjama koje su nas toliko volele i slavimo jedinu stvar koja nam je potrebna - jedni druge", poručila je Katerina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!