Jovana Jeremić ove zime nekoliko puta je bila u Bosni i Hercegovini, te uživala u snežnim sportovima i lepotama Jahorine.

Voditeljka ne krje da je i više nego uživala u svom odmoru, a u intervjuu koji je dala za tamođnje medije istakla da je Bosance i Crnogorce smatra pravim muškarcima. Na pitanje da li je u njen život uplovio neki Sarajlija, kao što se nagađalo, Jovana je imala direktan odgovor:

"Možda je bio jedan u opticaju, ali nisam bila u vezi sa Sarajlijom. Moj prvi momak je bio Crnogorac, i često njih biram. Ne znači da neće biti, jer po duši potpuno razumem ovaj kraj. Kada se umorim od Beograda, ja pobegnem ovde. Često mi kažu da ovde imam nekoga, ali zaista nemam, imam prijatelje. Ali Sarajlije i Crnogorci su pravi muškarci, volim da kažem da Bosanci vole jake žene. Čistokrvni Beograđani ih ne vole jer ne mogu onda s takvim ženama da manipulišu. Po temperamentu sam za Bosance, Crnogorce i svetske muškarce, koji mogu da razumeju da ono što radim u studiju je za scenu, a da sam privatno nežna i krhka žena", rekla je, pa dodala:

"Ostvarila sam se i sebi kupila nekretnine u Beogradu. Ne treba mi da mi on daje, sama sam zaradila, on mora da mi daruje, da se brine i da vidim da sam mu važna. Reč ljubav ništa ne znači. Muškarac, kada voli ženu, mora da joj skine zvezde s neba, a, ako takvog ne nađem, nikada se više neću udati. Tačno znam šta tražim, mora da zna šta ja volim i da mi to učini jer ja to zaslužujem. Volim samo njega, nisam žena koja vara, lojalna sam i znam da volim najlepše na svetu. Svi moji bivši od kojih sam ja odlazila će uvek reći da ih je najviše na svetu volela Jovana Jeremić. I svi bi opet bili sa mnom. Moraju da se sklope kockice. Ja sam Kleopatra i kraljica spektakla."

Potom je istakla i da sebi traži uspešnog i finansijski osiguranog muškarca:

"Kod mene da, to mi je izuzetno važno. Mora biti materijalno jak, jer je i moj tata takav bio. Napravila sam kiks u prvom braku jer sam se folirala. Zahtevam da moj budući suprug bude nalik mom tati jer on nikada nije radio za plaću, imao je restoran i nikada nismo gledali u novčanik."

Pink screenshot, Pink/Screeenshot Jovana Jeremić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Avaz.ba)