Pevačica Jelena Rozga okupila je na hiljade posetilaca na koncertu u beogradskoj Areni, koji je otvorila pesmom "Ne tiče me se" u pratnji igrača. Među hiljadama fanova, našle su se i srpske pevačice Aleksandra Prijović sa suprugom Filipom Živojinovićem, ali i Nataša Bekvalac i Jelena Karleuša.

Nataša Bekvalac je došla u pantalonama i sakou ispod kojeg je nosila top koji je otkrio njene trbušnjake, a pometnju je napravila već pred Arenom, kada je izašla iz automobila i počela da se prezuva.

Za njom je došla i Jelena Karleuša, koja je bila polugola - ogromne grudi su pokrivale crne tračice, a na sebi je nosila i suknju s šlicem do kuka i lakovane čizme do pola butina.

Pogledajte kako su izgledale pevačice:

Kurir, Nemanja Nikolić kurir

Poslušajte i šta su rekle Jelena Karleuša:

Jelena Karleuša Kurir

 Nataša Bekvalac:

Nataša Bekvalac Kurir

 I kako izgledaju Prija i Filip:

Aleksandra Prijović na koncertu Rozge Kurir

Na zvaničnom jutjub kanalu košarkaškog kluba Partizan danas je objavljen snimak na kojem se vidi kako je Dante Egzum ušao na probu Jelene Rozge, verovatno zbog stihova grupe Magazin: "Sada pogledaj me, znam te, sad smo sami ja i Dante i ova komedija što smo bili mi".

Od 07:40 narednog snimka pogledajte kako se Dante Egzum "ušunjao" na probu pred koncert Jelene Rozge:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!