Kraljica narodne muzike Lepa Lukić i dalje je aktivna iako je u devetoj deceniji, sve sama radi, uredno nastupa, i nezamislivo joj je da živi drugačije od toga. Na karijeri nema ko joj ne bi pozavideo od kolega, na hitovima takođe, a legenda narodne muzike o pevanju priča istim žarom kao dok je bila mlada i o svojim koleginicama nikada nema nijednu ružnu reč.

Lepa Lukić sada je ispričala kako je ove godine provela uskršnje praznike, a onda je otkrila i da je baš na Uskrs primila tužne vesti. Pevačici je preminula bliska prijateljica iz školski dana, a ona je danas otišla na njenu sahranu.

"Preminula mi je bliska prijateljica, još iz školskih dana, obavestili su me juče o tome. Slomljena sam, baš sam se potresla. Ceo život mi je prošao kroz glavu. Idem na sahranu u moje rodno mesto. Baš mi je teško", poručila je ona.

Lepa Lukić je danas među najvećim zvezdama i njena karijera je veoma bogata, ali ne želi da piše knjigu o svom životu kao neke njene koleginice. Pristala bi, ali pod jednim uslovom - "Za 100.000 evra bih dozvolila da pišu o meni. Bilo bi mnogo jako, imam mnogo šta da kažem o svom životu. Sama da pišem memoare, to me ne interesuje, ali imala sam ponude da pišu o meni", rekla je Lepa.

Youtube/Lepa Lukic, YouTube/Grand Magazin Tv Grand Lepa Lukić

(MONDO/Pink)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!