Slavni sportista Dejvid Hej se pored svoje profesionalne karijere u više navrata našao u žiži interesovanja zbog svog burnom emotivnog života.

On ne krije da praktikuje život sa dve žene, odnosno da je sa obe javno i otvoreno istovremeno u vezi, a nedavno je jedna od njih postala i cica iz Jagodine Mihaela Jovanović.

Kako se nedavno se njegov ljubavni trougao raspao kada ga je pevačica Una Hil napustila, Hej je pronašao rešenje i svom ljubavnom trouglu pridružio Jovanovićevu. Kako prenosi "Dejli Mejl", ona je sa već poznatim parom provela odmor u kostariki, a o svojoj vezi sa sportistom govorila je i sama:

"Prošla sam kroz mnogo loših stvari u životu koje ne možete ni da zamislite, ali sada sam dostigla tačku u svom životu za koji mogu da kažem - najbolji život ikada!", rekla je.

Jovanovićeva poreklom potiče iz sela Duboka iz Jagodine, odakle joj je baka, a njeni roditelji su tokom devetesetih godina izbegli od rata u Beč. Iako se školovala za kuvara, ona je 2015. godine odlučila da krene drugim putem i pokrenula tverk fitnes radionicu u Beču. Tu je radila kao kao instruktorka tverkovanja, a svoje časove je promovisala putem društvenih mreža čime je privukla dosta pratilaca.

Pogledajte je:

instagram/printscreen/micajova_ Mihaela Jovanović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!