Pevačica Andreana Čekić proslavila se učešćem u Zvezdama Granda, a sada je prvi put progovorila o onome što se dešavalo iza scene, kada joj je rođeni brat Mile bio velika podrška i za sebe kaže da je bio "glavna karika" njenog uspeha.

"On me dovezao na audiciju u Beogradu i Mile je veoma doprineo mom razvoju kao pevača i umetnika. On me je, još kada sam imala 19 godina, naterao da se prijavim za jedno lokalno takmičenje, nakon čega sam počela da nastupam i imala sam svoj bend. Nikad mu ništa nije bilo teško, uvek me je bodrio", otkrila je Andreana u emisiji "Ekskluzivno", a i njen brat se prisetio trenutka kada je prošla na audiciji za Zvezde Granda. 

Instagram/andreanacekic, ATA Images /Antonio Ahel andreana čekić

"Sa nama je bio Bojan, naš kum, i neki drugari. U trenutku kada je prošla, bio sam toliko srećan, da sam skočio i okrenuo se ka njima i rekao: 'Ajde, ustajte svi' i u tom trenutku sam rukom udario kuma u lice. I danas se sećamo tog događaja", izjavio je Andreanin brat. 

andreana-cekic-1.jpg
YouTube/RTV Pink Official 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!