Nakon okršaja sa konobarom o kojem je pričala u Jutarnjem programu na televiziji Pink, voditeljka Jovana Jeremić nastavila je da svoje misli ispisuje na Instagramu i tako sa pratiocima deli sve što ima da kaže.

Njene reči neretko privuku veliku pažnju javnosti, a sada je pozirajući u miniću ispisala kako zamišlja svoj nastavak života. Kako je navela, njena majka imala je jednu viziju svoje ćerke, dok je Jovana odlučila da svoj život uzme u svoje ruke. Novac, muškarci, deca, razvodi... Evo šta je Jovana ispisala:

"Kad sam se rodila moja majka je mislila da ću završiti fakultet, biti sudija ili advokat, jer sam bila vrhunski student, imati jednog muža i troje dece, a ja... Ja sam uvek sanjala život od milon dolara u kešu, život koji će biti za film - moj život je moje najveće remek - delo! Jedino što bih iz mamine vizije uzela je troje dece, ali ne sa jednim mužem! Broj muževa će pisati istorija, sudbina i Bog", objasnila je Jovana.

Instagram/jeremicjovana Jovana Jeremić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!