Pevačica Jelena Karleuša, koja je nedavno na društvenim mrežama napravila pometnju vitkom figurom, ali i serijom slika u bikiniju, svojim izgledom i stajling privlači pažnju gde god da se pojavi. Važi za jednu od najzgodnijh pevačica sa naše domaće javne scene, a ona je sada izdvojila tri koleginice i pohvalila njihov izgled.

Karleuša se oglasila na svom Instagram storiju i poručila da pojedine žene sa domaće muzičke scene, koje imaju više od 40 godina, izgledaju kao bombetine i da mlađe devojke "ne mogu da im priđu".

U top tri javne ličnosti, na Karleušinoj listi, našle su se Jelena Rozga, Nataša Bekvalac i Seka Aleksić - "Na našoj muzičkoj, žene postaju najveće bombetine sa 40 plus. Jelena Rozga, Seka Aleksić, Nataša bekvalac... Ne može nijedna od 20 da im priđe, a muškarci treba da im služe za rekreaciju. Oni od 40 su dede", napisala je Karleuša i dodala: "Pogledajte kako ove žene izgledaju. Bukvalno kao osveta svim muškarcima ovoga sveta".

Pa da pogledamo brutalne fotke Nataše Bekvalac:

Instagram/bekvalceva/printscreen Nataša Bekvalac

 Seke Aleksić:

Stanislav Zakić Seka Aleksić

Jelene Rozge:

MONDO/Stefan Stojanović Jelena Rozga

Ali i Jelene Karleuše koja izazovnim kadrovima pravi pometnju na mrežama!

Instagram/karleusastar/printscreen, : Instagram/karleusastar/printscreen Jelena Karleuša

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!