Bivši učesnik takmičenja Zvezde Granda koji je glasom očarao sve, nastupom rasplakao tadašnju članicu žirija Jelenu Karleušu i postao miljenik žena, a zatim i zaveo zgodnu koleginicu, Isak Šabanović prisetio se svog najvećeg blama. Pevač koji se hrabro izborio za svoje mesto na estradi, prisetio se nimalo prijatne situacije, zbog koje se čak i posramio.

"Taj blam ću da pamtim do kraja života. U jednom kafiću za šankom je na moje mesto seo Darko Rundek dok sam ja bio u toaletu. Tada sam još studirao, a u Podgorici sam imao koncert. Čovek je seo za šank, nije video da neko tu već sedi. Uporno sam ga sklanjao sa mog mesta, a čovek mi je lepo rekao: 'Izvini'", rekao je Šabanović, pa nastavio:

"Onda me je šanker povukao ustranu i rekao mi: 'Znaš li ti ko je to?', a ja sam mu odgovorio da hoću da popijem kafu ko god da je na šta mi je on rekao: 'To je Rundek iz Haustora'", priseća se Šabanović i dodaje:

"Trebalo se sada izviniti, pa sam mu prišao i rekao da slušam njegove pesme, ali mi u tom trenutku ni jedna nije pala na pamet. Hteo sam da mu otpevam stih, ali mi nikako nije išlo, pa sam odustao i rekao samo: 'Slušam vas!'", rekao je Šabanović u emisiji "Bez filtera".

Zavirite u Isakov dom u Crnoj Gori:

YouTube/Grand Online/screenshot Isak Šabanović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!