Marija Mikić iznenadila je sve kada je samo nekoliko meseci nakon što je rodila svoju ćerku Đurđu otkrila da je ponovo u drugom stanju. Ubrzo je za MONDO ekskluzivno ispričala detalje i otkila da je zatrudnela mesec dana nakon porođaja, a sada je na svet donela dečaka.

Porođaj je prošao u najboljem redu, a oboje se osećaju dobro. Mariju su jutros u porodilište ispratili verenik Jovan Pantić i ćerka Đurđa, koja će u julu proslaviti prvi rođendan. Ponosni tata se odmah oglasio nakon srećnih vesti, otkrio da su sinu dali ime Milija i svojoj supruzi posvetio emotivnu poruku.

"Postao sam otac jos jednog dečaka! Hvala ti hrabra moja. Hvala ti nasmejana moja. Hvala ti dobra moja. Hvala ti posebna moja. Hvala ti devojčice moja. Hvala ti ljubavi moja. Hvala ti Marija moja. Hvala ti sto su ti deca i porodica ispred svega. Nemam toliko hvala koliko ti zaslužuješ, i niko nije nečiji koliko si ti moja, a ja tvoj. I dalje sam više tvoj nego svoj! Starimo! Volim te", napisao je on, a onda se obratio prijateljima:

marija mikić
Instagram/jokarica89/screenshot 

"Zbog jučerašnje tragedije koja je zadesila našu Srbiju, i poštovanja prema deci i porodicama koje su doživele sinoćnu tragediju, nemam snage za bilo kakvo slavlje kako je to inače planirano, već cemo obeležiti u krugu najuže porodice. Hvala na razumevanju", dodao je on.

Kako nisu planirali drugu trudoću, Marija i njen izabranik Jovan zakazali su venčanje, ali su onda ipak odlučili i da ga otkažu. Pevačica je objasnila da je razlog velika želja da se svi dobro provedu i budu rasterećeni.

Pred dolazak drugog deteta par je odllučio da se preseli. Pazarili su nekretninu nedaleko od Bežanijske kose, za koju su iskeširali skoro pola miliona evra, a nedavno su je pokazali svima na društvenim mrežama:

Instagram/jokarica89/screenshot, Instagram/wwwmarijamikiccom ig

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!