Kralj Čarls biće krunisan u Vestminsterskoj opatiji gde se okupio veliki broj najviši državni zvaničnici i ljudi iz filmskog i muzičkog sveta. Njegova supruga Kamila takođe će biti krunisana kao kraljica supruga tokom tradicionalne službe, a svečanim trenucima prisustvovaće kraljevska porodica, uključujući princa i princezu od Velsa, princa Džoržda, princezu Šarlot, princa Luija.

U klupama istorijske građevine fotografi i brojne kamere već su uhvatili neke poznate osobe. Među prvima je u opatiju stigla glumica Džudi Denč. U opatiji je osim nje viđen i pevač Nik Kejv, a fotografi su ispred opatije uhvatili i glumicu Emu Tompson, Stivena Fraja, Džoanu Lumli, Džeja Blejdsa i druge.

Na ulasku u samu opatiju uslikan je pevača Lajonela Ričija, koji će sutra nastupiti i na velikom koncertu povodom krunisanja kralja Čarlsa, a osom njega će nastupiti i pop zvezda Kejti Peri, koja je došla na svečanost i postala glavna zvezdan Interneta.

Pop zvezda Kejti Peri snimljena je na krunisanju kako luta između redova i pokušava da pronađe mesto na kojem sedi. Zbunjena pevačica šetala je i na kraju pitala ljude koje su sedeli u redu - da li ima slobodnog mesta. Kada su joj rekli da je sve zauzeto nastavila je da traži mesto da bi sela.

kejti peri
Twitter/Pop Base/screenshot 

Iako je veliki broj izvođača odbilo da nastupi na krinisanju, zbog navodnih obaveza, kao što su Adel, Hari Stajls i legendarna britanska ženska grupa Spice Girls, pop zvezda Kejti Peri je prihvatila poziv. A pre nego što je zapevala postala je hit na društvenim mrežama gde je snimak na kom "luta" koji minut pre krunisanja postao viralan:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!