Nakon prozivki zbog spota u kom atraktivnu Brazilku u bikiniju pipa po zadnjici, pevač narodne muzike Mitar Mirić izazvao je lavinu negativnih komentara na mrežama i našao se na meti podsmeha kada je u emisiji izjavio da azbuka ima 32 slova.

Ipak, u njegovu odbranu je stao crnogorski pevač Dušan Vukadinović, koji je poručio da crnogorska azbuka, zbog dva slova dodata pre desetak godina, ima upravo 32 slova.

"Mitar mislio na ovu našu, ona ima 32. Kralj", poručio je Dušan uz osmeh komentarišući video zapis iz emisije u kojoj voditelj pita Mirića koliko azbuka ima slova.

Instagram/dv.pravi/screenshot, Youtube / AmiG šou Mitar Mirić

Vukadinović je dospeo u središte interesovanja javnosti nakon što su on i njegova majka optužili pevačicu Snežanu Đurišić za pokušaj uzimanja mita u zamenu za dalji prolazak u muzičkom talent šou-programu "Zvezde Granda". Đurišićeva kao i cela produkcija Granda su ovo demantovali, a pevačica je najavila tužbu - "U postupku sam podnošenja tužbe, isključivo radi zadovoljenja odnosno ustanovljenja istine, a istina je da nisam ni pomenula, a kamoli tražila bilo kakav novac. Stavljanje u usta reči koje nisam izgovorila je pre svega laž, kleveta i prljava igra. Ko god me neosnovano i bez dokaza povredi, snosiće odgovornost. Slučaj o kojem je reč ovih nedelja je predat advokatu koji će pokrenuti tužbu. To je istina i ništa drugo", rekla je ona tada i dodala:

"Ukoliko sud odredi bilo kakvu novčanu kaznu, odreći ću se iste u korist lečenja dece sa posebnim potrebama".

Dušan Vukadinović
YouTube/Zvezde Granda 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!