Kako bomba odjeknula je vest da je Jana Todorović pre nekoliko dana uhapšena na aerodromu u Cirihu jer nije imala dozvolu za nastup. Pevačica je imala zakazan nastup, međutim, ona se nije pojavila, a navodi se i da je noć provela u zatvoru, nakon čega je prvim letom vraćena za Srbiju.

Povodom ove priče oglasila se i sama Jana - "Dobro, dešava se i to... Desilo se nešto tako, ima istine u tome. Ja sam sada sletela na jedno mesto i tražim hotel, bilo bi dobro da prvo dođem sebi, da se smirim, pa da komentarišem", započela je Jana.

Jana je trebalo da nastupa zajedno sa Ljubom Aličićem, međutim organizatori su joj odmah našli zamenu i umesto nje je pevala Emini Tufo. Ljuba je na nastupu pozdarvio publiku, pa je potom isprozivao koleginicu - "A Janu nek je sramota što nije došla", rekao je pre nego što je počeo da peva.

"Ja ništa ne uzimam zdravo za gotovo. Možda je njemu to izletelo, možda nije tako mislio, a možda ga je neko nagovorio da tako nešto kaže, mada istina je da on nema 5 godina da može neko da ga nagovara, ali ja imam super prijateljski odnos sa Ljubom i poštujem ga kao kolegu. Odrasla sam uz njegove pesme i ništa mu ne zameram, čak i da jeste tako nešto rekao, ja mu opraštam. Sigurno nije bio zlonameran", poručila je Jana.

Pevačica se izgleda nije mnogo potresena posle neprijatnosti koje je doživela, i već je imala nastup na jednoj svadbi. Jana je na svom Instagram storiju podelila atmosferu sa jedne svadbe gde se vidi da je bila dobro raspoložena i gde su je kitili evrima.

Prvi nastup Jane posle deportacije u Srbiju Instagram

(MONDO/SrbijaDanas)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!