Divna Milanović DNK nedavno je u radio-emisiji "Delagati" otkrila da ju je pokojni otac tukao kad je imala samo tri godine, kao i da je on kriv zbog njenog deformiteta na leđima. Učesnica Zadruge je tom prilikom istakla i da se on nikada nije pokajao za ono što je uradio.

"Otac me je bacio na krevet kad sam imala tri godine i od tada mi raste ovo na leđima. On nije hteo da se pokaje. Za sve je on kriv, on mi je napravio pakao, zbog njega sam ovakva, a nije hteo da me leči", ispričala je Divna, a sada se oglasio njen suprug Marko Milanović i potvrdio Divninu priču.

"Znam kroz šta je sve Divna prošla još dok je bila beba. Otac joj je bio jako nezgodan čovek. Bacio ju je iz naručja na krevet još dok je bila mala i ona je pala i povredila kičmu tada. Posle toga je nastavio da maltretira nju i njene sestre. Njoj je to na leđima izašlo kad je imala dve ili tri godine i posle se širilo. Otac nije hteo da je leči, nastavio je da se iživljava nad njom i sestrama i da ih maltretira. Divna je još i dobro prošlo, jedna sestra joj je ima još veći problem od nje, baš je kriva... Strašno je kroz šta su prošle u detinjstvu zbog oca. Nije ona meni detaljno pričala kroz šta su sve prošlo, ali znam da su imale mnogo teško detinjstvo, ne daj Bože nikome", rekao je Marko DNK i dodao:

"Kad je on umro skoro, Divna je kukala i plakala, ipak joj je jako bilo žao, zaboravila mu je sve. Meni je rekla: ''Nemam više ni majku, ni oca. Marko, samo si mi ti ostao''. Srce mi se steglo od njenih reči, baš je bilo potresno", ispričao je Kocić.

Printskrin, Tik Tok/daliborstanojevic0 Marko i Divna DNK

Ako trpite nasilje, kontakt telefoni Savetovališta protiv nasilja u porodici (SOS telefon i sigurna kuća) su: 0900-011-011, besplatan poziv, radnim danima od deset do 19 časova, 011 2769-466, radnim danima od deset do 19 časova, 062304-560, od 19 do deset časova.

Hitni pozivi za prijavu nasilja u porodici mogu se izvršiti na broj 0900-100-600 od 00 do 24 časa, besplatnim pozivom.

(MONDO/Pink.rs)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!