Renata Končić Minea devedesetih godina je bila jedna od najslušanijih pop pevačica u regionu. 2000. godine objavila je album na kojem se nalazi pesma "Rano", a omot, u izazovnom izdanju, izazvao je veliku pažnju, ali i kritike javnosti.

Otpevala je hitove kao što su "Good Boy", "Vrapci i komarci", "Sija sunce" i sa samo 19. godina učestvovala na Dori. Kasnije je osvojila nagradu "Debitant godine" i njena karijera je krenula uzlaznom putanjom.

Kako danas izgleda Minea
YouTube/Minea Official 

Minea je u jednom trenutku zapostavila muziku i povukla se sa scene, i to nakon saobraćajne nezgode koju je doživela 2010. godine kada se vraćala sa nastupa u Sloveniji.

"Doživela sam saobraćajku kada sam se vraćala s tezge u Mariboru i oko pet ujutro pokušala izbeći auto u kojem je vozač zaspao za volanom. Udarila sam u stubiće sa strane, automobil se prevrnuo tri puta i završili smo u jarku. Samo čudom smo ja i moje plesačice preživele i to čak bez ozbiljnih povreda, samo s modricama i ogrebotinama", ispričala je Minea za hrvatske medije i dodala da su joj psihičke posledice bile daleko teže.

Pevačici je trebalo dve godine da se oporavi i reši depresije i anksioznosti koja je nastupila nakon ovog događaja. Nije je bilo na sceni, a kako je rekla, u tom periodu najveća podrška bili su joj roditelji i prijatelji.

Kako danas izgleda Minea
YouTube/MineaOfficial 

Pomogli su joj i lekovi i psihoterapija, međutim zbog lekova se ugojila 15 kilograma.

"Naravno da nisam bila srećna u tom nekom periodu kada sam napuštala karijeru. Sve to ima svoje uzroke i posledice. Debljina nije to zbog čega sam se povukla u nekoliko puta. Nedavno je bilo u novinama da sam zbog depresije, to je realnost današnjice, te nije sramotno", objasnila je ona.

Što se tiče ljubavi, bila je u vezi od 2012. godine do 2019. godine sa bivšim fudbalerom Slađanom Ašaninom

Pogledajte kako danas izgleda Minea:

Instagram/minea.official ig