Ćerka slavnog repera Eminema, Alina Meri Skot, koju je usvojio 2004. godine, udala se pre šest dana za svog dugogodišnjeg dečka Meta Molera, koji ju je zaprosio u decembru 2021. godine.

Alina je objavila snimak na kojem ponosno pokazuje prsten koji sada nosi na ruci, a jedna od deveruša bila joj je sestra Hejli Džejd.

"Možda sam zbog ovoga propustila koncert Tejlor Svift u Detroitu, ali vredelo je. Zvanično sam postala supruga", prokomentarisala je novopečena gospođa Moler uz jedan od snimaka na društvenim mrežama.

Venčanje je organizovano 9. juna u Detroitu, a na slavlju je bilo 125 zvanica, kako pišu strani mediji.

Eminem je Alinu usvojio u periodu kada se njena majka Don, inače sestra njegove bivše partnerke Kim, borila sa zavisnošću. Preminula je 2016. godine, a reper je tada preuzeo brigu o Alin. Rođena je 3. maja 1993. godine, a jednom prilikom je Eminem ovako govorio o njoj: "U mom životu je otkako se rodila. Često je boravila kod Kim i mene, bez obzira na to što joj je majka tada bila živa", a posvetio joj je i neke pesme u kojima joj tepa "Lejni".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!