Pojedine pevačice sa domaće estradne scene ne kriju da su posećivale ordinacije plastičnih hirurga u zemlji i inostranstvu. Dok pojedine starlete, poput Tamare Đurić objavljuju slike i snimke sa klinike čim se probude iz anestezije, pevačice uglavnom ćute.

Neke od njih na Instagram storijima objavljuju slike iz ordinacije u koju su otišle na botoks, ali kada je reč o većim zahvatima, tu priznaju samo da su radile grudi ili uvećavale usne. Sada je specijalista plastične estetske i rekonstruktivne hirurgije Tanja Radenkov Medenica, razotkrila neke od njih.

Prva na spisku je pevačica Edita Aradinović, koja je pre izvesnog vremena šokirala pratioce na Instagramu ovim fotkama:

Instagram/editaaradinovic/printscreen Edita Aradinović

A, potom i drugačijim licem na aerodromu. Sada je Medenica otkrila šta je sve radila na sebi:

Antonio Ahel/ATAImages Edita Aradinović

"Edita je lepa devojka koja vodi računa o svom izgledu. Uvek je doterana. Na ovoj fotografiji deluje da je nedavno uradila nekoliko plastičnih operacija: nosa, zatim vađenje masnog jastučeta iz obraza (buccal fat removal), povećala je bradu i malo iskosila oči. Za ove operacije u Srbiji treba izdvojiti oko 20.000 evra, a u inostranstvu i do 50.000 evra. Inače su cene u inostranstvu tri do četiri puta više nego kod nas", reklaje doktorka Kuriru, a potom prešla na njenu koleginicu Teodoru Džehverović:

Instagram/teodoradzehverovic/printscreen Teodora Džehverović

 Ovako je Teodora izgledala na početku karijere:

YouTube/screenshot/Akki yt

"Teodora sama navodi da je operisala grudi i uvećala usta. Veoma je atraktivna devojka, koja pleni svojom energijom. Intervencije koje je radila su oko 10.000 evra i antiejdžing tretmani su nekoliko hiljada evra na godišnjem nivou".

Medenica je potom komentarisala izgled nekadašnje članice benda Hurricane, Ivanu Nikolić, koja je krije da je plastičnim operacijama promenila izgled.

Instagram/ ivana_boom_nikolic Ivana Nikolić

 "Evidentno je da je Ivana Nikolić neko ko dosta vodi računa o svom izgledu. Ona i ističe da nema ništa protiv plastičnih operacija i estetske medicine. Smatra da sve što nekome smeta treba da promeni. Na fotografijama se vidi da je operisala nos, grudi, radila jagodice, usne, iskosila oči. Sve to košta između 15.000 i 20.000 evra. I nega lica i antiejdžing tretmani koštaju nekoliko hiljada evra godišnje".

Ovako je Ivana izgledala pre intervencija:

YouTube/screenshot/Dado Polumenta yt ig

Pevačica Marina Visković je jedna od retkih pevačica koja ne krije da je "sva izoperisana". Njene slike s početka karijere su svojevremeno napravile haos na društvenim mrežama.

Ovako je nekada izgledala:

Youtube/ MarinaViskovicFans Marina Visković

 "Vidi se da Marina Visković vredno trenira i da svoje telo želi da dovede do savršenstva. Ne krije da je menjala na sebi sve što joj se nije svidelo: uvećala je grudi, smanjila nos, redovno radi antiejdžing tretmane i veoma vodi računa o sebi, što je oko 10.000 evra", rekla je dr. Medenica.

Instagram/marina_viskovic_official, ATA Images /Antonio Ahel Marina Visković

Pevačica Nikolija Jovanović prvi put se pojavila na televiziji kao učesnica Survivora.

"Nikolija Jovanović u poslednje vreme navodi da se pokajala što je uradila neke intervencije, ali se meni dopada kako izgleda. Radila je operaciju nosa, uvećavala je usne i grudi, nedavno je izvadila biopolimer iz usana i vratila im prirodniji izgled. Trajna šminka joj olakšava jer uvek deluje doterano, a isticala je i da je radila zube. Sve to je oko 15.000 evra", rekla je doktorka Kuriru.

Ovako je Nikolija izgledala pre:

nikolija.jpg
YouTube/screenshot/Survivor 

A, ovako sada:

Kurir TV printscreen Nikolija Jovanović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!