Nakon što je luksuzni penthaus u Rumi sredila do detalja, Stanija Dobrojević vratila se u Ameruku gde je otkrila da ju je gazda izbacio iz kuće, ali ubrzo se snašla. Sada s drugog kontinenta svoje fanove i pratioce svakodnevno iznenađuje provokativnim fotografijama. Nedavno je iznenadila javnost slikama vereničkog prstena gde je ležala u peni na vrhu zgrade sa holivudskim pogledom. Tom prilikom je i otkrila da je izgovorilka "sudbonosno da".

Ubrzo je pokazala skupoceni satom marke "Rolex" kojim se počastila. Dobrojevićeva živi američki san o kome maštaju mnoge devojke, a evidentno je da joj to neizmerno prija jer nikada bolje nije izgledala što ponosno ističe na svakoj novoj objavi.

Sada je smelo pozirala ispred objektiva svog telefona u minijaturnom peškiriću na telu, ali i glavi. Direktno posle tuša ovekovečila je trenutak osveženja i zavodila pogledom i bujnim poprsjem koje je ponovo bilo u prvom planu, a sve to dok je igrala uz muziku koja je išla u pozadini.

Instagram/stanijadobrojevic Stanija

Zavirite i u nekretninu u kojoj Stanija trenutno boravi u Americi, sva je u staklu:

Instagram/stanijadobrojevic Stanija Dobrojević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!