Aleksandra Prijović, koja je nedavno zaplakala na svom nastupu i ganula javnost, nakon izlaska albuma "Devet života" za koji dobija sve pohvale održala je konferenciju za medije na kojoj je najavila i drugi koncert u Štark areni u Beogradu, nakon što je prvi već rasprodala.

Pevačica je novim albumom u koji je, navodno, uložila 300.000 evra, napravila pometnju na sceni i mnogi kažu da je zadala domaći zadatak svojim kolegama, a danas se na konferenciji i rasplakala kada je saopštila koje iznenađenje ima za svoje fanove.

"Dobar dan svima. Prvo moram da kažem da imam tremu i da sam je poslednji put imala pre deset godina. Hvala vam što ste došli i hvala na razumevanju, jer sam još pre par meseci rekla da ćemo se družiti. Mislim da je ovo odličan povod, novi album i rasprodat koncert u Areni. Hvala vam puno svima, mojim saradnicima, publici i svima koji su bili uz mene", poručila je Aleksandra Prijović kroz suze radosnice.

Kurir/Nemanja Nikolić Aleksandra Prijović

Novi nalet emocija usledio je kada je saopštila datum drugog koncerta - 30. septembar, veče nakon prvog zakazanog za koji više nema karata. Na konferenciji joj je podrška bio suprug Filip Živojinović, od kojeg se ne razdvaja. 

Prijovićka se rasplakala kad je otkrila novi datum koncerta Kuri

BONUS VIDEO:

Prijovićka ima veliku tremu Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!