Ana Nikolić nakon svih skandala o kojima bruji domaća javnost, navodno planira da napusti Beograd.

Prema rečima bliskog prijatelja, Ana je u potrazi za stručnjakom koji će joj pomoći da izleči svoju kožu, a u planu joj je i selidba u rodnu Donju Mutnicu.

"Nije Ana tek tako otišla u jeku afere u svoj rodni kraj koji obožava. Svesna je i sama da ima problem i da zbog sebe i deteta to mora da prevaziđe. U selu ima porodični dom koji želi da renovira i prilagodi ga svojim i ćerkinim potrebama. Ona želi tamo da živi neko vreme, jer veruje da baš tamo može da se oporavi i fizički i psihički. U Beograd će dolaziti samo po potrebi. Ana je trenutno u potrazi za stručnjakom koji će njen zdravstveni problem da reši na adekvatan način. Ne želi da rizikuje, već hoće da se prepusti dermatologu kojem će verovati, a koji će joj garantovati izlečenje, te će lekar biti razlog zbog kojeg će dolaziti u Beograd", rekao je Anin prijatelj i dodao:

Instagram/AnaNikolicOfficial Ana Nikolić stan

"Problem koji ima traje mesecima unazad. Ona je mazala kreme koje joj nisu uopšte pomogle. Slušala je pogrešne ljude i sada je definitivno odlučila da sebi pomogne na pravi način".

BONUS VIDEO:

Evo kako izgleda Ana Nikolić posle skandala, sva se utegla Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO, Kurir)