Srpski glumac Nikola Đuričko sa ženom i dvoje dece živi u Los Anđelesu gde je uspešno otpočeo svoju karijeru i na teritoriji najslavnijih i najuspešnijih kolega. Zahvaljujući ulozi Jurija u sada već kultnoj seriji "Stranger Things" oduševio je američku i svetsku publiku, a nedavno je sve oduševio i kada se pojavio u Beogradu kako bi zaigrao u nastavku filma "Munje" u kom je ponovo tumačio lik Gojka si*e.

Nikola Đuričko se u Srbiji proslavio radom u brojnim televizijskim i pozorišnim projektima, a u dogovoru sa suprugom Ljiljanom on se preselio čak na drugi kontinent. Glumac koji privatni život vešto krije od javnosti, samo nekoliko puta je pokazao svoj dom, a poslednji put je to bilo za njegov rođendan gde je u dnevnoj sobi porodične kuće duvao svećice.

Dom Nikole Đurička u Americi bio je u početku mali stan, sad je to raskošna kuća na dva sprata sa modernim skupocenim nameštajem. Glumac je svojevremeno za magazin "Gloria" ispričao kako gleda na odlazak iz Srbije i šta radi u Los Anđelesu.

Instagram/nikoladjuricko Nikola Đuričko

"Moja cela porodica se preselila, to je velika i uzbudljiva avantura za sve nas. Nisam ja otišao iz Srbije, to zvuči fatalno, a stvari zaista nisu takve. Ja ću uvek raditi i stvarati i u Srbiji, ali Amerika je ogromno tržište i planiram baš u Los Anđelesu da se usavršavam. Ovo je grad koji godišnje ima 300 sunčanih dana i najveće TV i filmske studije, a ja sam glumac", rekao je on tada.

Instagram/nikoladjuricko Nikola Đuričko žena

Svakodnevnica u Americi za porodicu Đuričko izgleda ovako: "Mi doručkujemo zajedno, a onda Ljilja odvede Đorđa u školu koja je baš blizu, dok ja vozim Nađu u njenu školu. U kolima slušam diskove za učenje španskog jezika. Onda obavljamo dnevne obaveze, spremamo se za test iz vožnje, istražujemo grad, bakćemo se sa birokratijom, čitamo scenarije, družimo se sa prijateljima... Obično, kao i svi", rekao je on.

BONUS VIDEO:

NIKOLA ĐURIČKO U CRNOJ ODORI SA MASKOM NA PLAŽI: Glumac u neprepoznatljivom izdanju pokazao da je ovladao NOVOM veštinom!  #instagram/nikoladjuricko, instagram/nikoladjuricko

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!