Tokom letnjih meseci, kada nije u Grčkoj kod supruga Simeona Ocomokosa, Suzana Mančić uživa u svojoj vikendici u Velikoj Moštanici, a neke detalje svoje oaze mira pokazala je na Instagramu.

Drvena kuća kao iz bajke, veliko dvorište i zelenilo, prelep trem na kojem se ispija kafica... Sve je to osmislila čuvena "Loto devojka" za uživanje u svom miru, a povrh svega toga ima i detalj koji je podseća na morski ambijent

Suzana je prilikom uređenja svog raja posebnu pažnju posvetila dvorištu, a naročito ima razloga da se pohvali prekrasnim grmljem lavande.

"Ako ste zbog lavande pomislili da je Hvar... Ne, ne, Moštanica , i to Velika!", napisala je voditeljka uz fotografiju koju je jednom prilikom objavila.

A kada je na moru, to onda ovako izgleda...

Instagram/suzanamancicofficial Suzana Mančić

BONUS VIDEO:

LJUBAV IDE PREKO STOMAKA! Suzana Mančić otkrila šta sprema svom Simketu: NJEGOV KOMENTAR NA NJENO JELO NASMEJAO SVE!  Kurir teleivizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!