Porota londonskog suda proglasila je danas glumca Kevina Spejsija nevinim po optužnici za seksualno uznemiravanje četvorice muškaraca.

Spejsi je oslobođen devet optužbi, uključujući seksualni napad, navođenje osobe na seksualnu aktivnost bez pristanka i navođenje osobe na penetrativnu seksualnu aktivnost, prenosi Rojters. Glumac je tokom suđenja negirao krivicu, poručivši da nije koristio svoju moć kako bi odveo neimenovane muškarce u krevet.

Optužbe je opisao kao "nož u leđa". Poroti je bilo potrebno 48 sati da donese odluku. Sva četiri muškarca, po zakonu, imaju pravo na doživotnu anonimnost, a kako prenose strani mediji, slavni glumac počeo je da plače kada je čuo odluku suda.

Mondo/ Goran Sivački, YouTube/Screenshot/Kenan Spahic Kevin spejsi

Podsetimo, Kevin Spejsi pojavio se krajem prošlog meseca na sudu u Londonu, a glumcu se sudilo zbog seksualnih napada na četvoricu muškaraca. On se suočavao sa 12 tačaka optužnice za seksualne prestupe nad muškarcima koji su sada u tridesetim, odnosno četrdesetim godinama. Negirao je optužbe, ovo su svi detalji slučaja.

Detalji optužbe glasili su:

  • tri tačke protiv nepristojnog napada
    sedam tačaka optužnice za seksualno zlostavljanje
    jedna tačka za navođenje osobe na seksualnu aktivnost bez pristanka
    jedna tačka za navođenje osobe na penetrativnu seksualnu aktivnost bez pristanka.

BONUS VIDEO:

Knol Dol Sekil O Nil instagram/knolldoll

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!