Voditeljka Dušica Jakovljević poslednjih godinu dana ulaže u svoj fizički izgled, te je nakon operacije grudi odlučila da korigije nos, ali i bradu.

Dušica se na malim ekranima pojavila se 2003. godine kada je imala 22 godine i učestvovala u kvizu "Ruski rulet", a od tada je promenila nekoliko imidža.

Najčešće je eksperimentisala sa kosom, a u nekoliko poslednjih godina, kako je i navedeno, podvrgla se i estetskim korekcijama. Dušica nije krila da sada često radi estetske zahvate, a korigovala je usne, grudi i ubrizgavala botoks. O estetskim intervencijama Dušica je više puta otvoreno pričala.

"Radila sam zube, usta i grudi... Svaka žena se bolje oseća kada na sebi promeni nešto nabolje. Danas imam mnogo više samopouzdanja jer sam zadovoljna sobom. Ako će neko reći da sam izoperisana, pa neka sam. Ne bih mogla da radim na televiziji da nisam zadovoljavala određene kriterijume", rekla je ona svojevremeno, a nedavno je trebalo da ode na još jednu korekciju.

Dušica je nedavno otkrila i da joj smeta kada se upoređuju njene fotke iz prošlosti i sada i da li bi spalila stare fotografije da može.

"Ima jedna fotografija koja kruži koja je jeziva, jer zavisi sve od ugla kako te neko fotografiše i to je jedna fotografija koja je bila sa neke lokalne televizije, gde ja izgledam katastrofa. Druga je kada sam izlazila iz porodilišta. Ja sam uvek imala lepe zube, ali sam uradila te vinire, usta nikad nisam imala, pa sam to uradila, obrve potpuno drugačije, drugo moje telo se menja. Ne smeta mi, ali svako malo se to potegne kako sam izgledala pre i posle. Ali što ljudi vole da vide sliku na kojoj si ispao loše i onda ide "vidi je rugoba..." Pa, dobro, eto... Sad više nisam. Pa ne bih radila na televiziji da sam bila tako grozna. I šta danas znači biti ružan?! Kao krije se iza tastature i piše da je neko ružan. E, bravo, neka si mi rekao... Ako se neće svađati sa ženama i maltretirati nekoga po komšiluku, vi pišite meni", rekla je Dušica u emisiji "Šou se nastavlja".

Ima i onih koji misle da je "sredila" i jagodice, a njena transformacija kroz samo nekoliko godina je šokirala sve, te su mnogi mišljenja da je voditeljka gotovo neprepoznatljiva. Ovako je izgledala nekad:

youtube/prentsreen, YouTube/Ruski rulet/printscreen mondo, yt

Pogledajte je sada:

pink tv / screenshot, Instagram/dusicajakovljevic Dušica Jakovljević

 BONUS VIDEO:

Dušica Jakovljević pokazala novi nos Privatna arhiva

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!