Ela Dvornik, ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika, i britanski preduzetnik Čarls više se ne prate na društvenim mrežama, prenose hrvatski mediji navodeći da je par naišao na krizu u braku i da se navodno razvodi.

Iako sa pratiocima neretko deli priče iz privatnog života, Ela se ovim povodom nije oglašavala.

Hrvatski mediji pišu da je njen suprug trenutno u Velikoj Britaniji, kod svoje majke, i da je tamo sa ćerkama koje je dobio sa Elom u braku.

Ela Dvornik je ranije na Tiktoku, govoreći o bivšim momcima, otkrila da se jedan od njih priključio sekti, da ju je drugi varao, a treći čak tukao, i da je njen suprug prvi muškarac koji se prema njoj ponašao kao džentlmen.

Instagram/elladvornik Ela Dvornik

Elu i Čarlsa osim braka veže i posao. Bračni par je 2016. pokrenuo firmu "Manijak" koja okuplja influensere i marketinške platforme za njihov poslovni razvoj i povezivanje s brendovima. Manijak je, prema podacima Poslovne Hrvatske, od 2018-2021. godine imao neto dobiti oko 300.000 evra. Od 2021. firma ima dva zaposlena malo većom od 1.000 evra.

Par je kasnije pokrenuo još nekoliko poslova i iako se Čarls već 25 godina bavi marketingom mobilnih uređaja, poslednjih godina se oglašavao kao "muž influenserke" na društvenim mrežama.

Bračni par se upoznao 2014. godine u Londonu. Verili su se u Japanu i posle pet godina venčali su se u Las Vegasu. Razlika između njih je 13 godina.

Instagram/elladvornik Ela Dvornik

BONUS VIDEO:

SVE JE POŠLO NAOPAKO, NISAM JELA DVA MESECA! Influenserka Ana Raduloivć otkriva kakvi su joj se MALERA dogodili na 31. rođendan Kurir telev

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/24sata.hr)