Ivana Stamenković Sindi (44) i dalje važi za brutalno zgodnu Beograđanku, iako je na javnoj sceni bila prisutna pre više od dvadeset godina. I tada je plenila lepotom i izvajanim telom, a ispostavilo se da je kao vino - što starija, to bolja...

Na njen atraktivni izgled, obline, zategnuto telo do perfekcije i lepotu baš niko ne ostaje imun, ni muškarci, a ni žene.

Sindi trenutno puni baterije na letovanju sa svojim emotivnim partnerom, a svi koji je prate na Instagramu imaju u čemu da uživaju. S obzirom na dugogodišnje treniranje i te kako ima razloga da se hvali svojim telom i da bude ponosna na titulu "najjače ribe na estradi".

Slikala se sa spuštenim pantalonama i u gornjem delu bikinija, a komentari se samo nižu: "Najbolja riba na svetu koja postoji…tačka!", "Nestvarno lepa", "Raj za oči si, Sindi", "Bila najlepsa i ostala najlepša", "Ovakav izgled i ovakve noge majka rađa, to se ne može nadograditi"...

Uživajte i vi!

Instagram/sindi_models Ivana Stamenković Sindi

BONUS VIDEO:

Sindi pokazala bujne grudi naslov Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!