Glumica Anđelina Džoli našla se na meti kritika jer je "zaposlila" svoju maloletnu kćerku, Vivijen, kao sopstvenu asistentkinju na novom projektu!

Anđelina Džoli sa Bredom Pitom je imala šestoro dece, troje usvojene i troje biološke, a još uvek traje drama oko starateljstva nad maloletnom decom, među kojom je i Vivijen.

Anđelina je sama usvojila Medoksa (22), potom Paksa (19) i Zaharu (18), a Pitu je rodila Šajlo (17) i blizance Noksa i Vivijen, koji imaju 15 godina.

andjelina dzoli sa decom na premijeri filma
YouTube/ WMTV 

Bred Pit je pred zakonom usvojio prvo troje dece i nose i njegovo prezime. Trenutno se Bred i Anđelina "provlače" po sudu zbog navodnog fizičkog napada ali i vinarije koju su zajedno kupili.

Njihova najmlađa kćerka Vivijen Maršelin Džoli-Pit u centru je novih tračeva o Anđelini Džoli. Oskarovka je glavna producentkinja novog mjuzikla na Brodveju "The Outsiders". Anđelina prvi put radi na Brodveju, ali je prvi put i angažovala svoju kćerku kao asistentkinju!

andjelina dzoli sa cerkom
4CRNS, Bruce, JAviles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Ona me podseća na moju majku Vivijen, jer ne želi da bude u centru pažnje, već da podržava druge kreativne ljude. Ozbiljna je i promišljena kada je pozorište u pitanju i razume na koji način može da doprinese projektu", saopštila je kratko Anđelina.

andjelina dzoli i cerka vivijen
Profimedia 

Vivijen će biti angažovana kao njena asistentkinja.

Mjuzikl je zasnovan na romanu S. E. Hinton i istoimenom filmu Frensisa Forda Kopole iz 1983. godine. Tada je "pola" mladog Holivuda igralo u priči o odrastanju - Tom Kruz, Rob Lou, Patrik Svejzi, Ralf Makio, Met Dilon i Dajen Lejn samo su neka od imena. Priča prati dve rivalske tinejdžerske bande u ruralnoj Oklahomi.

Pogledajte trejler filma iz 1983. godine!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

ANĐELINA DŽOLI NIJE SAMO UKLONILA DOJKE ZBOG RIZIKA OD RAKA! Dr Kovčin: Isti gen direktno je povezan s još jednim VAŽNIM ORGANOM Kurir TV

(MONDO)