Nova fotografija princa Harija, koja se pojavila na sajtu o mentalnom zdravlju čiji je on pokrovitelj - BetterUp, zbunila je mnoge. Da li je u pitanju drugačija frizura, Fotošop ili eventualna nadogradnja, tek prinčeva kosa deluje dosta tamnije i gušće.

Nije tajna da je ovaj 38-godišnjak povukao očeve gene, kao i njegov stariji brat princ Vilijam, te da je nedavno počeo da gubi kosu na potiljku. On je čak o tome govorio na podrugljiv način u memoarima, spominući nagli gubiutak kose svog brata princa Vilijama, nazvavši ga ''alarmantnim i naprednijim od njegovog ćelavljenja".

Obzirom da je i sam u sličnoj situaciji, nedavne fotografije i video snimci sa putovanja po Aziji, prikazuju ga sa mnogo tanjom i svetlijom riđom kosom, od fotografije sa sajta BetterUp.

dve fotografije princa harija sa razlicitom kosom
Tweet/Royal News Network Princ Hari gubitak kose

Ranije ovog meseca, vojvoda od Saseksa je fotografisan u kupovini za suprugu Megan Markl u Tokiju, a kosa mu je delovala puno tanje i svetlije.

Na društvenoj mreži X, ranije poznatoj kao Tviter, pratioci su brže-bolje požurili da prokomentarišu kako najnovija fotografija deluje sumnjivo, i da u realnosti ne menja situaciju u kojoj je primetno da on sve više gubi kosu.

''Nemam običaj da komentarišem nečiji izgled, ali Hari je započeo tako što je ismevao brata iz istog razloga. Ne može nikoga prevariti više, a poricanje očiglednog ne ide mu u prilog", samo je jedan od komentara na račun "neobične" frizure na fotografiji.

''Njegov brat je prihvatio gubitak kose sa više dostojanstva, uprkos šalama svog brata na njegov račun. Hari sada izgleda kao budala, jer odbija da prihvati da nema 25 više, i potrebna mu je drugačija frizura, koja će ići uz manje kose", zaključio je još neko u komentaru.

Instagram/nachofigueras, Profimedia Princ Hari

 BONUS VIDEO: 

DA LI STE ZNALI DA JE KATE MIDDLETON NOSILA DVE VENČANICE? Retko viđene fotografije druge haljine novi su viralni hit TikTok/allacortedi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!