Nakon što je Tanja Savić objavila da ima novog dečka i pokazala kako on izgleda, u medije su dospeli neki detalji o pevačicinoj novoj ljubavi s kojim je otputovala i na letovanje u Egipat. 

U pitanju je pilot Muhamed Muki Bešića, koji je iz Bosne i Hercegovine, ali već dugo živi i radi u Americi. 

Tanjin novi emotivni partner ima 27 godina, a na njegovom profilu na Instagramu nalazi se mnoštvo slika na kojima se vidi da vodi raskošan život. Od Tanje je mlađi 11 godina, a on je zaljubljenik u putovanja i obišao je brojne svetske destinacije. 

Instagram/tanja_savic_private Tanja Savić s novim dečkom

Pevačica je objavila njihove dve zajedničke fotografije, a na jednoj mu zaljubljeno drži naslonjenu glavu na rame, pa je jasno da je ponovo srećna. 

Pogledajte kako izgleda njen novi partner, kojem očigledno ne smeta što Tanja još uvek nije zvanično razvedena od Dušana Jovančevića, s kojim ima dva sina.

Instagram/thelifeofmuki Muhamed Muki Bešić

BONUS VIDEO:

TANJA SAVIĆ ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Sve se desilo dok je bila na moru, dva dana na plaži bila, ostatak odmora provela po bolnicama! Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!