Dženifer Aniston (54) važi za jednu od omiljenih glumica sa neverovatnom harizmom! Danas mnogi ne bi ni mogli da zamisle kultnu seriju "Prijatelji" bez nje, a da li biste mogli da pogodite čime bi se bavila da nije uplovila u svet glume? Dženifer je nedavno u intervjuu za "Wall Street Journal" otkrila da misli da bi ostviarila veoma uspešnu karijeru kao dizajner enterijera!

"Uređenje enterijera. Volim da spajam i stvaram prostore. Čim uđem u kuću, vidim šta joj treba. To je zabavan proces, a neki ljudi ga se boje. Može da prekine odnose. Ipak, ja napredujem tokom tog procesa", rekla je Dženifer koja je od 2015. do 2017. bila u braku sa kolegom Džastinom Teroom i tada je shvatila kako joj "leži" uređenje enterijera.

Ipak, ona i bivši suprug često su se svađali oko uređenja jer nisu imali istu viziju kako bi njihov dom trebalo da izgleda. Čim su se razveli, Dženfer je odmah zatražila pomoć dizajnera enterijera i eksterijera. "Uvek mi je bilo teško u vezama jer sam stvarno bila nekako sama. Ne znam. Kad bih posmatrala svoje roditelje u braku, nisam pomišljala da je to nešto što jedva čekam i sama da imam. Nije mi se sviđala ideja da žrtvuješ ono što jesi ili ono što želiš zbog nekog drugog. Nije imao ko da me nauči. Tako da je bilo lakše biti solo. Nisam imala neki pravi 'trening' u tom davanju i primanju", rekla je Dženifer jednom prilikom.

dženifer aniston
Instagram/jenniferaniston/Scre 

Podsetimo, Dženifer Aniston je prošle godine progovorila o borbi za potomstvo, veštačkoj oplodnji i osećanjima nakon shvatanja da ipak neće postati majka. "Želela sam da budem majka, ali je to bio put prepun izazova. Godinama sam išla na veštačku oplodnju, pila neke kineske čajeve, pokušala sam sve. Bila sam očajna. A mediji su pisali kako me muževi ostavljaju jer 'neću' da im rodim dete. Volela bih da mi je neko ranije rekao - zamrzni jajne ćelije, učini sebi uslugu. Ali danas znam da je brod otplovio", rekla je ona prošle godine za časopis "Allure".

BONUS VIDEO:

Omiljena salata Dženifer Aniston instagram/themodernnonna

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)